Forum sojuszu - Star Wars Republic Comando
dobra
Nie spamować
można tylko na (inne)
ak narazie
bo jak dojdzie do nas jeszcze z 15 członków nikt nie odejdzie 90% członków bedzie maiła po 50 gs to bedzie
Anger jak narazie mnie zadziwil bo cos tam wie :O! Gratz 4 u...
ale jak znam zycie to oni sie napalają gś... szkoda tylko ze uklad dalej leci jakos 1.5 godziny a ow kr i lm 12 minut...
i wojne wypowiedzcie lepiej bo nie łudzcie sie nawet ze dojdziecie do top 500 nie mowiąc o waszej nadzieji wejscia do top 100 hahahaha
pozdro pozdro ^^
jak juz mowilem w innym poscie mam jeden sojusz do wojny na oku chyba wypowiemy im wojne ;] tylko potrzebuje pomocy od 2 lub 3 kumatych kolesi ktorzy umieją co nieco zrobic ... i maja jakąs flote . pisac na moje gg... anger i Ty tez napisz musze z Toba pogadac
Ostatnio edytowany przez Bigfoot (2007-08-06 13:09:33)
mow gdzie kolonie mam robic mysle ze jak tu same lamki graja co opozniac nei umieja to nawet podstawki bedzie mozna trzaskac
jak umieja to przed teleportem nie uciekna i tak ^^ nie znam jeszcze tu falangi ale raczej tez bede mogl synchro zrobic mam taka nadzieje ogolnie moge sie przydac
tylko flotke podrobie ... ale z eco ktore teraz wyczaskalem dlugo to nie zajmie lepiej powiedz mi jaki sklad flotki masz na gg bo tu nie maja zabeznieczonego forum zebym wiedzial co trzaskac
weeez ty do mnei napisz bo sie nie odzywasz -.- 3007308 numerek
Ostatnio edytowany przez Anger (2007-08-06 15:40:17)
każda wojna bedzie miała swój oddzielny temat